Zrnková káva Pedron Caffè Classic 1 Kg
Kód: P124998Detailní popis produktu
Aroma
Vyváženost
Sladkost
Dochuť
Kyselost
Tělo
Stupeň pražení
Zrnková káva Pedron Caffè Classic 1Kg
To nejlepší z 5 zemí v jednom šálku
Pedron caffe Classic, to je 85 % arabiky a 15 % robusty. Směs, která se může pyšnit tím nejlepším výběrem z 5 zemí. Místní farmáři kávové třešně ručně sbírají a následně zpracovávají 2 různými způsoby. Natural zajistí plné a výrazné kávové tělo a technika washed dodá nádherné aroma, které provoní celou vaši domácnost.
Nejintenzivnější vůni ucítíte v Itálii
Jednotlivé druhy kávy se vydávají na cestu do pražírny Pedron v Itálii. Tam je mistři ručně kontrolují a vybírají pouze ta nejkvalitnější zrna. Udělují jim hodnocení a do výsledných směsí dávají jen ta, která převyšují 80 bodů ze 100. K dokonalé kávě zbývá poslední, ale důležitý krok. Pražení. Pražírna Pedron je známá tím, že veškerou kávu praží po malých dávkách a chladí ji jen vzduchem. Káva si tak zachová dokonalé aroma a vyváženou chuť. Pedron caffe Classic mistři praží do tmavší barvy (stupeň 7 z 10).
V kávě Pedron caffe Classic objevíte to nejlepší z 5 zemí:
Směs obsahuje 85 % arabiky pocházející z:
- Brazílie, pěstované na plantáži Cerrado Finca S. Sofia a je zpracována metodou natural,
- Kolumbie, pěstované na plantáži Finca San Cayetano a je zpracována metodou washed,
- Papui Nové Guinee, pěstované na plantáži Sigri AA a je zpracována metodou washed,
- El Salvadoru, pěstované na plantáži Finca La Haciendita a je zpracována metodou washed.
Zbylých 15 % je robusta pocházející z Guatemaly, z plantáže Las Flores a zrna tam zpracovávají metodou washed.
Tmavší barva pražení zajišťuje, že můžete Pedron caffe Classic připravit jako espresso nebo moka. Jinými slovy, kávovar nebo moka konvička jsou pro tento druh pražení ideální.
Zažijte dokonalý soulad karamelu a čokolády se střední kyselostí
Jakmile připravíte Pedron caffe Classic, rozvine se po okolí vůně karamelu a perníkového koření s lehkým květinovým nádechem. Karamel objevíte i v samotné chuti kávy, kde jej doplní krémové čokoládové tóny. Pedron caffe Classic má střední kyselost, což dokonale vyváží hořkou chuť, která vzniká tmavším stupněm pražení.
Varianty balení
Kávová směs Pedron caffe Classic je v základu nabízená ve formě kávových zrn, které díky své čerstvosti po rozemletí provoní vaši domácnost, restauraci nebo kavárnu, také v podobě mletých kávových zrn. Tato kávová směs je nabízena ve třech variantách balení, a to 1 kg balení kávové směsi, nebo v balení 250 g. Třetí variantou této značky je Pedron caffe Classic mletá 250 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Káva |
---|---|
Hmotnost: | 1000g |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Řemeslná pražírna kávy
Tato je řemeslná pražírna byla založena v roce 2004 Massimem Pedronem. Pražírna Pedron Caffè představuje kvalitu, tradici a zároveň drží krok s novými trendy. Reprezentuje tak ideální kombinaci mezi moderní a starodávnou technologií. Pro výrobu pražené kávy používá pouze ručně sbírané kávové třešně z vysokonadmořských oblastí a každé zrno je pečlivě kontrolováno a hodnoceno dle SCA protokolu.
Kávové třešně
Zrání kávových třešní v oblastech ve vysokých nadmořských výškách až 2000 m.n.m. dodává výsledné upražené kávě její charakteristicky sladší a komplexnější chuť. To je dáno díky vysokým teplotním rozdílům mezi dnem a nocí v těchto místech. Všichni dodavatelé kávových zrn pro pražírnu Pedron Caffé, která pro svou výrobu používá pouze ručně sbírané kávové třešně z vysokonadmořských oblastí, jako je Braziílie, Columbie, Etiopie či Papua Nová Guinea, podléhají certifikacím Rainforest Alliance a UTZ certifikaci
Dodavatelé
Všichni dodavatelé kávových zrn pro pražírnu Pedron Caffé, která pro svou výrobu používá pouze ručně sbírané kávové třešně z vysokonadmořských oblastí, jako je Braziílie, Columbie, Etiopie či Papua Nová Guinea, podléhají certifikacím Rainforest Alliance a UTZ certifikaci.
Pražení
Samotným srdcem pražírny Pedron Caffé je řemeslný horkovzdušný pražící buben. Každá várka kávy prochází pomalým pražením vzduchem pod pečlivým dozorem mistrů pražičů.