Pedron Caffè Delicato 100% Arabica - kapsle do Nespresso, 10 ks
Kód: P110560Detailní popis produktu
Objevte chuť Brazílie, Guatemaly a El Salvadoru v jednom šálku
3 země, 3 tradiční plantáže a 1 dokonalý šálek kávy. To je Pedron caffe Delicato. Stačí jen ochutnat a rázem se ocitnete na plantážích v nadmořské výšce přes 1.000 m. n. m. Díky pomalému zrání kávových třešní je výsledná chuť i vůně doslova omamná. Ucítíte:
- chuť karamelu a oříšků pocházející z Brazílie, z plantáže Fazenda S. Sofia. Farmáři zpracovávající třešně způsobem natural.
- silnou vůni karamelu pocházející z Guatemaly, z plantáže Molino. Tato zrna zpracovávají pěstitelé způsobem washed
- květinové tóny z El Salvadoru, z plantáže La Hacienda. Místní zpracovávají zrna způsobem white honey.
Pomalé pražení a chlazení vzduchem zachovává kávě její výjimečné vlastnosti
Jednotlivé druhy kávy se potkají v pražírně Pedron v Itálii. Před tím, než je mistři upraží, musí káva projít kontrolou kvality, která zaručí, že se k vám dostane jen ten nejlepší výběr. Následně upraží malý vzorek a certifikovaní hodnotitelé kávy vyberou jen tu, která přesáhne 80 bodů (dle hodnocení SCA).
Samotné pražení už je jen voňavou třešničkou na dortu. Zrna mistři praží po malých dávkách a chladí pouze vzduchem. Jedině tak si káva zachová svou přirozenou chuť i vůni.
Vychutnejte si lahodnou chuť oříšků a karamelu se střední kyselostí
Výrazná, ale jemná. Tak popisují naši zákazníci chuť Pedron caffe Delicato. Najdete v ní oříšky, karamel a slad. Jistě bude chutnat většině milovníků kávy, protože díky správnému pražení zůstala kyselost na střední úrovni. Zjemníte-li ji smetanou nebo mlékem, ještě více podtrhnete krémovost a jemnost výsledného nápoje.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Káva |
---|---|
Země původu: | Itálie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Řemeslná pražírna kávy
Tato je řemeslná pražírna byla založena v roce 2004 Massimem Pedronem. Pražírna Pedron Caffè představuje kvalitu, tradici a zároveň drží krok s novými trendy. Reprezentuje tak ideální kombinaci mezi moderní a starodávnou technologií. Pro výrobu pražené kávy používá pouze ručně sbírané kávové třešně z vysokonadmořských oblastí a každé zrno je pečlivě kontrolováno a hodnoceno dle SCA protokolu.
Kávové třešně
Zrání kávových třešní v oblastech ve vysokých nadmořských výškách až 2000 m.n.m. dodává výsledné upražené kávě její charakteristicky sladší a komplexnější chuť. To je dáno díky vysokým teplotním rozdílům mezi dnem a nocí v těchto místech. Všichni dodavatelé kávových zrn pro pražírnu Pedron Caffé, která pro svou výrobu používá pouze ručně sbírané kávové třešně z vysokonadmořských oblastí, jako je Braziílie, Columbie, Etiopie či Papua Nová Guinea, podléhají certifikacím Rainforest Alliance a UTZ certifikaci
Dodavatelé
Všichni dodavatelé kávových zrn pro pražírnu Pedron Caffé, která pro svou výrobu používá pouze ručně sbírané kávové třešně z vysokonadmořských oblastí, jako je Braziílie, Columbie, Etiopie či Papua Nová Guinea, podléhají certifikacím Rainforest Alliance a UTZ certifikaci.
Pražení
Samotným srdcem pražírny Pedron Caffé je řemeslný horkovzdušný pražící buben. Každá várka kávy prochází pomalým pražením vzduchem pod pečlivým dozorem mistrů pražičů.